ΔΗΚΟ: Φωνές για πειθαρχικά ζητήματα στο πρόσωπο του Κάρογιαν

Θέματα πειθαρχικής φύσεων έχουν πέσει στο τραπέζι του ΔΗΚΟ με στενούς συνεργάτες του Νικόλα Παπαδόπουλου να θέτουν επιτακτικά το ζήτημα της διαγραφής στελεχών, με ειδική αναφορά στο όνομα του Μάριου Καρογιάν.

Όσον αφορά στις διεργασίες του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, εκείνο που παρατηρείται είναι μια γενικότερη προσπάθεια ώστε να υπάρξει ομοφωνία όσον αφορά στις αποφάσεις για τον δεύτερο γύρο των εκλογών όσων συνεργάστηκαν για την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου.

Επίσης προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Εκτελεστικού

Γραφείου αύριο Τρίτη στις 17:00

Όσον αφορά στην ΕΔΕΚ, το κόμμα βτρίσκεται σε έντονες διεργασίες με το πολιτικό γραφείο να συνεδριάζει το βράδυ της Δευτέρας.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε ότι δεν αναμένεται τελική απόφαση για απόψε, με την συζήτηση να εστιάζεται σε διαφορετικά επίπεδα. Να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου και οι υπόλοιπες ομάδες να έχουν κοινή θέση για τον δεύτερο γύρο, με την αυτοτέλεια των κομμάτων να μην τίθεται σε αμφισβήτηση. Σημείωσε δε ότι δεν έχει παρατηρηθεί κάποια διαφορετική τάση.

Επίσης θα πρέπει να βρεθεί η τακτική που θα ακολουθηθεί για να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη πρόταση, κάτι το οποίο συζητείται και υπάρχει προβληματισμός.

Διαβάστε περισσότερα στο proedrikeslive

Keywords
Τυχαία Θέματα