ΔΗΚΟ: Εγκληματικά υποχωρητικός ο Αναστασιάδης

Πυρά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη του στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ εξαπολύει το ΔΗΚΟ.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Άθως Αντωνιάδης, χαρακτηρίζει τις αναφορές Αναστασιάδη επικίνδυνες, διότι όπως υποστηρίζει εδράζονται σε αφελείς εκτιμήσεις, είτε επιδιώκουν να παραπλανήσουν τον λαό.

Αυτούσιο το κείμενο των δηλώσεων του ΔΗΚΟ

Δεν μπορεί, ο κ. Αναστασιάδης να επιμένει να πιστώνει τον Ακκιντζί με ειλικρίνεια

και να δηλώνει ότι ο Ακκιντζί συμφωνεί με την μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ομοσπονδία, ενώ ο εκπρόσωπος του Ακκιντζί περιέγραψε ξεκάθαρα την πρόθεση της τουρκικής πλευράς για κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και για επιβολή συνομοσπονδιακής λύσης.

Στη συνέντευξη επιβεβαιώνεται η εγκληματικά υποχωρητική και λανθασμένη πορεία που ακολουθεί ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος παραδέχεται ότι:

Στο Περιουσιακό, το μόνο που δήθεν έχει πετύχει είναι να μπορεί ο ιδιοκτήτης «να διεκδικήσει» κάποια από τις θεραπείες για την περιουσία του. Στο Εδαφικό, δεν έχουν συζητηθεί χάρτες και περιοχές. Αποδέχεται τις εγγυημένες πλειοψηφίες, τις οποίες τώρα ονομάζει «πληθυσμιακή αναλογία».

Στο θέμα των εποίκων δεν γίνεται καμία αναφορά, προφανώς επειδή δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

Δηλαδή, μέχρι στιγμής, η πλευρά μας δίνει χωρίς να έχει πάρει.
Πάντως, στη συνέντευξη του, ο κ. Αναστασιάδης ήταν ομολογουμένως αποκαλυπτικός, ίσως πιο αποκαλυπτικός απ’ ότι είναι στο Εθνικό Συμβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα