Δικηγόρος οικ. Καρολαίν: «Δεν είδαμε να έχει κανένα συναίσθημα για 37 ημέρες»

Σχεδόν σίγουρο θεωρεί η οικογένεια της Καρολαάιν ότι πίσω από τη δολοφονία της από τον συζυγοκτόνο κρύβεται ένα προμελετημένο έγκλημα και κίνητρο.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την κηδεμονία της μικρής Λυδίας αλλά και τα επόμενα βήματα της οικογένειας σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε

επίσης:Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου για την επιμέλεια της Λυδίας

«Εμείς ζητήσαμε από την Εισαγγελέα Ανηλίκων να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τον πατέρα, να δοθεί η επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν και να ορίσει η Εισαγγελέας ένα τρόπο επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του δράστη», είπε ο κος Χαρμάνης.

Πρόσθεσε πως «τα εγκλήματα έχουν τρεις μορφές. Το ένα είναι το έγκλημα του βρασμού ψυχής, που θα ήθελε ο κατηγορούμενος να αναγνωρίσει το δικαστήριο. Βρασμό ψυχικής ορμής έχουμε όταν υπάρχει αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος, εδώ το θύμα κοιμόταν, άλλωστε συναίσθημα δεν είδαμε να έχει ο κατηγορούμενος όλες αυτές τις 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, παραπλανώντας τις αρχές και την κοινή γνώμη».

Παράλληλα, είπε πως «το ΄έγκλημα από προμελετημένο δόλο εδώ ταιριάζει περισσότερο και αυτό είναι που ψάχνουμε. Τώρα θα βοηθήσουμε ποιο ήταν το κίνητρο και θεωρείται σχεδόν αυτονόητο ότι ήταν προμελετημένο. Αφού προχώρησε στην αφαίρεση κάμερας, έσπασε παράθυρα και άλλα. Τα προμελετημένα εγκλήματα έχουν κίνητρο και αναμένουμε ότι [αυτό] θα βρεθεί. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν στοιχεία».

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη»

Keywords
Τυχαία Θέματα