Δίκη Τσιτάν: Μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ασκούσε επιρροή σε λοχίες

Εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών, διαδρομές χρημάτων και ακραία βία, ξετυλίγει το νήμα της εν εξελίξει δικαστικής διαδικασίας για τη στυγερή δολοφονία του Τανσού Τσιτάν στις Κεντρικές Φυλακές.

Το πρωί συνεχίστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου η αντεξέταση ενός εκ των βασικών μαρτύρων, ο οποίος ανέδειξε τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, Βεϊσί Μπαντούρ, ως μεγαλέμπορο ναρκωτικών και πρόσωπο με ιδιαίτερη επιρροή σε λοχίες των Φυλακών.

Ο μάρτυρας κατηγορίας, ισχυρίστηκε ότι ο Βεϊσί Μπαντούρ

κατάφερνε να έχει τον έλεγχο ολόκληρης πτέρυγας των Κεντρικών Φυλακών.

Η συνήγορος υπεράσπισης, υπέβαλε στον μάρτυρα κατηγορίας ότι ήταν αυτός μαζί με το θύμα που πουλούσαν ναρκωτικά στις φυλακές και τα χρήματα πήγαιναν σε λογαριασμό της συμβίας του κατηγορούμενου.

Έγινε μάλιστα αναφορά σε εταιρεία που φέρεται να διατηρούσε ο μάρτυρας μαζί με τον Τανσού Τσιτάν για να πουλούν ναρκωτικά.

Ο μάρτυρας κατηγορίας αρνήθηκε κάτι τέτοιο, υποδεικνύοντας ότι ο κατηγορούμενος ήταν πίσω από την εμπορία ναρκωτικών στις φυλακές.

Κατά τη διάρκεια αντεξέτασης του βασικού μάρτυρα κατηγορίας έγιναν περιγραφές για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη το θύμα, για τα οποία υπάρχει ισχυρισμός ότι κινηματογραφήθηκαν από κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου. 

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των άλλων ο κατηγορούμενος φέρεται να θεωρούσε ότι το θύμα είχε σχέση με τη συμβία του και διατηρούσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Τσιτάν: «Διακίνηση ναρκωτικών και ξυλοδαρμός κρατουμένων στις φυλακές»

Keywords
Τυχαία Θέματα