Δικαστικό διάταγμα κατά του μετόχου του ΟΣΕΛ Τάσου Μιχαηλίδη

Δικαστικό διάταγμα κατά του μετόχου εταιρείας του ΟΣΕΛ Τάσου Μιχαηλίδη εξασφάλισε ο ΟΣΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μιχαηλίδης καλείται να παραδώσει στον ΟΣΕΛ τον σταθμό των λεωφορείων στο Αρεδιού και να μην παρεμποδίσουν τη χρήση των 26 λεωφορείων του ΟΣΕΛ που είναι εγκλωβισμένα εκεί από την Δευτέρα το πρωί.

Υπενθυμίζεται, πως 24 λεωφορεία του ΟΣΕΛ στάθμευσαν από χθες βράδυ κατά μήκος της Λεωφόρου, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ 26 λεωφορεία

είναι αποκλεισμένα στο σταθμό λεωφορείων στο Αρεδιού.

Ο ΟΣΕΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσε απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που επαναλαμβάνει ο μέτοχος κ. Τάσος Μιχαηλίδης σε βάρος του Οργανισμού και απολογείται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και συνεχίζει να προκαλείται.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

Ο ΟΣΕΛ απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που επαναλαμβάνει ο μέτοχος κ. Τάσος Μιχαηλίδης σε βάρος του Οργανισμού σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αυθαίρετη συμπεριφορά του που καταταλαιπωρεί τους πολίτες και το επιβατικό κοινό.

Ο ΟΣΕΛ είναι εταιρία που στέκεται με ευθύνη απέναντι στους πολίτες γι' αυτό και απολογείται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και συνεχίζει να προκαλείται. Ο Οργανισμός ανταποκρίνεται με ευθύνη απέναντι στο κράτος με το οποίο έχει συμβατικές υποχρεώσεις προκειμένου να αποκαταστήσει την ομαλή και ανεμπόδιστη προσφορά αξιόπιστων δημοσίων συγκοινωνιών.

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας και μόνο μέτοχος με ποσοστό 7%, επιχειρεί να επιβάλει τα ιδιωτικά συμφέροντά του με ενέργειες προκλητικής αυθαιρεσίας.

Ο ΟΣΕΛ θέλει να διαβεβαιώσει το κοινό ότι ενεργεί μεθοδικά για την αναβάθμιση και τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών του, εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης και επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των δημοσίων ελεγκτικών μηχανισμών για το σκοπό αυτό.

Ο ΟΣΕΛ προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες πάντα στο πλαίσιο του νόμου έτσι ώστε να αποτρέψει τέτοιου είδους αυθαιρεσίες από το να επαναληφθούν.

Περισσότερα σε λίγο

Keywords
Τυχαία Θέματα