«Δίκαιο το αίτημα Αγγελίδη να περιληφθεί στον εκλογικό κατάλογο»

Δίκαιο' το αίτημα του Α. Αγγελίδη για συμπερίληψη στον εκλογικό κατάλογο της Κερύνειας λέει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερύνειας, με ανοικτή του επιστολή προς τον Ανδρέα Αγγελίδη, χαρακτηρίζει «δίκαιο» το αίτημα του πρώην βουλευτή, να περιληφθεί στους εκλογικούς καταλόγους ως υποψήφιος της Επαρχίας Κερύνειας το οποίο, ωστόσο απορρίφθηκε από την Κυβέρνηση.

«Είναι με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, λύπης, αγανάκτησης αλλά και ικανοποίησης και υπερηφάνειας που διαβάσαμε την ανοικτή επιστολή που αποστείλατε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,

σχετικά με το αίτημα σας να περιληφθεί το όνομά σας στον εκλογικό κατάλογο του Δήμου Κερύνειας», αναφέρει ο Δήμος Κερύνειας στην επιστολή του την οποία έδωσε στη δημοσιότητα.

Προσθέτει ότι πρόκειται για «αίτημα δίκαιο και τιμητικό για τον κατεχόμενο δήμο μας, από ένα άνθρωπο που ανάλωσε τη ζωή του για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και τη θεμελίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την Κύπρο και ιδιαίτερα για την Κερύνεια».

Είναι γι’ αυτό εξάλλου και για πολλά άλλα, συνεχίζει η ανοικτή επιστολή προς τον Ανδρέα Αγγελίδη, «που ο Δήμος Κερύνειας , σας έχει ανακηρύξει στην ανώτατη διάκρισή του, αυτή του επίτιμου δημότη της πόλης μας».

«Αγαπητέ μας δημότη, έστω και εάν με νομικές και άλλες δικαιολογίες, η Κυβέρνηση αρνείται να σας παραχωρήσει το δίκαιο αίτημα να είστε μέλος του εκλογικού καταλόγου των δημοτών μας, η φωνή σας είναι βάλσαμο και στήριξη στον αγώνα που διεξάγουμε για απελευθέρωση και επιστροφή στην πόλη μας μέσα σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ξένους στρατούς, χωρίς σφετεριστές στις περιουσίες μας και με όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα μας κατοχυρωμένα», σημειώνεται στην ανοικτή επιστολή.

Καταλήγει με ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελίδη και ευχές από το Δημοτικό Συμβούλιο Κερύνειας «για υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε να προσφέρετε στην πατρίδα και την κοινωνία για πολλά ακόμη χρόνια».

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα