Διεύρυνση στρ. συνεργασίας Sanofi-Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ για τη διάθεση των εμβολίων

Αθήνα, Λευκωσία 4 Απριλίου 2022. Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi ανακοινώνει ότι από 1η Ιανουαρίου 2022, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ έχει αναλάβει την πλήρη εκπροσώπηση της επιχειρησιακής μονάδας Εμβολίων της εταιρείας επί κυπριακού εδάφους.

Με την εν λόγω συμφωνία διευρύνεται και ολοκληρώνεται η επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία των δύο οργανισμών, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 με την ανάθεση στον Όμιλο

Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Sanofi που αφορούν στις μονάδες Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας στην αγορά της Κύπρου.

Lionel Picard

General Manager Sanofi Genzyme Greece &Cyprus, Country Lead Sanofi Greece &Cyprus

«Η εξωστρέφεια και η σύναψη γόνιμων σχέσεων συνεργασίας βρίσκονται στο DNA της Sanofi,  εκφράζοντας τον σκοπό μας να προσφέροντας φάρμακα και εμβόλια που δημιουργούν πρόσθετη αξία για τους ασθενείς και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Για αυτόν τον λόγο μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ενίσχυση της στρατηγικής συμμαχίας μας με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο οποίος ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εμβολίων μας, θα διασφαλίσει τη συνέχιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των πολιτών της Κύπρου σε ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις πρόληψης πολλών σοβαρών νοσημάτων.

Στέλιος Φοινικαρίδης

Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Φαρμάκων του Ομίλου Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

«Αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τον ρόλο του αποκλειστικού αντιπρόσωπου των Εμβολίων της Sanofi, τα οποία μαζί με τα Φαρμακευτικά προϊόντα Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας ολοκληρώνουν το συνολικό πορτοφόλιο της Sanofi στην κυπριακή αγορά. Ο κοινός μας στόχος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της επιστημονικής ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία της συνεργασίας μας, η οποία μας προσφέρει μία νέα ευκαιρία για την εκπλήρωση της αποστολής μας: να κάνουμε  όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα».

Η εν λόγω συμφωνία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνεργασιών της Sanofi με τοπικά δίκτυα διανομής, στρατηγική απόφαση που κατευθύνεται από ένα νέο, εκσυγχρονισμένο και περισσότερο ευέλικτο επιχειρησιακό μοντέλο, που αποσκοπεί στην αύξηση της συνολικής αποδοτικότητας του οργανισμού.

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή και επιστημονική ενημέρωση φαρμάκων καθώς και την προώθηση και διανομή καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Κύπρο. Στον τομέα των Φαρμάκων ο Όμιλος διατηρεί ένα συνολικό σύστημα ποιότητας, το οποίο καθορίζει τις ευθύνες, τις διαδικασίες και τις αρχές διαχείρισης κινδύνων στο υψηλότερο επίπεδο για την αξιόπιστη διάθεση φαρμάκων σε όλη την Κύπρο. Επιπρόσθετα, τα άρτια καταρτισμένα στελέχη, με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στον Φαρμακευτικό Τομέα, η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και η ψηφιοποίηση διαδικασιών διασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας.   

Τμήμα Επικοινωνίας

Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Μαριτίνα Ψαρά | 00 357 22 741 741 | [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεύρυνση, Sanofi#45Χ Α, ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ,dievrynsi, Sanofi#45ch a, papaellinas