Συννεφιά με βροχές και ίσως χιόνι στα ορεινά

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Σε περιοχή καταιγίδας η βροχόπτωση θα είναι έντονη και οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη στα δυτικά ενώ στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα

παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά τοπικά, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη στα προσήνεµα και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο το Σάββατο και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα