Διεθνές Περιοδικό: Η RCB Bank πιο ασφαλής τράπεζα στην Κύπρο

Η RCB Bank αναδείχθηκε η πιο ασφαλής τράπεζα στην Κύπρο από το “Global Finance Magazine”.


Ως την πιο ασφαλή τράπεζα στην Κύπρο για το 2016, ανέδειξε την RCB Bank

το διεθνούς κύρους περιοδικό “Global Finance Magazine”.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, το “Global Finance” διενήργησε έρευνα σε περισσότερες από 100 χώρες και η κατάταξη των τραπεζών στην οποία προέβη, βασίστηκε στις αξιολογήσεις μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης, δηλαδή τους Moody’s, Fitch και Standard &Poor’s, καθώς και στο σύνολο ενεργητικού των 1.000 μεγαλύτερων τραπεζών στον κόσμο.

Προστίθεται ότι η ανακοίνωση έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της ετήσιας κατάταξης των ασφαλέστερων τραπεζών στον κόσμο και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό περί τα τέλη του έτους.

Ο Kirill Zimarin, CEO της RCB Bank, ανέφερε ότι “πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για εμάς και τους πελάτες μας, η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα την ισχυρή οικονομική θέση και τη σταθερότητα που χαρακτηρίζουν την RCB Bank”.

“Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις δραστηριότητες μας με το ίδιο συνετό μοντέλο που ανέδειξε την RCB σε ηγετική θέση στην Κύπρο και θα συνεχίσουμε, επίσης, να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα τόσο των πελατών μας όσο και της Κύπρου εν γένει”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα