Διεργασιών συνέχεια ενόψει Προεδρικών Εκλογών

Διακοπές μεν, αλλά οι υποψήφιοι για την προεδρία της Δημοκρατίας και τα κόμματα δεν εφησυχάζουν. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό βρίσκονται εν αναμονή της εξαγγελίας Αναστασιάδη με τα στελέχη της Κυβερνητικής παράταξης να προβάλλουν ως προτεραιότητα το Κυπριακό.

Ο Σταύρος Μαλάς έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με προσωπικότητες από το χώρο της οικονομίας και της Πολιτικής, για να συγκροτήσει μία σφαιρική εικόνα γύρω από το καυτό θέμα της οικονομίας και ταυτόχρονα, να συνθέσει τις προγραμματικές του δηλώσεις τόσο για το Κυπριακό όσο και για τα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Μεταξύ Μαλά και

ΑΚΕΛ θα λειτουργούν δύο ξεχωριστά επιτελεία. Ένα για τον υποψήφιο, το οποίο θα συγκροτείται από άτομα που θα επιλέξει ο ίδιος, από το χώρο μεν της Αριστεράς αλλά όχι στελέχη του ΑΚΕΛ. Στην ομάδα αυτή θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι την θέση του εκπροσώπου Τύπου θα αναλάβει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Στο επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου άρχισε εδώ και καιρό η εκστρατεία, με τον ίδιο να επιλέγει την τακτική της προσωπικής επαφής με τον Λαό.

Ο Υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας με ένα πολυκομματικό επιτελείο σχεδιάζει τον τρόπο Δράσης με αιχμή του δόρατος την πολυσυλλεκτικότητα.

Λίστα με τέσσερις υποψηφίους έχει διαμορφώσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αναφορικά με τις Προεδρικές Εκλογές, το οποίο θα λάβει τις αποφάσεις του εντός Σεπτεμβρίου και αφού πρώτα συνέλθει το 11μελές Πολιτικό Συμβούλιο.Ακολούθως, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων που θα προκριθούν θα τεθούν προς έγκριση στην Κεντρική Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα