«Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα» λέει η Αστυνομία για ξυλοδαρμό Τ/κ

Για τον ξυλοδαρμό ντελιβερά στη Λεμεσό και για τον ξυλοδαρμό Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα μίλησε στο Πρωτοσέλιδο η Ελένη Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Αρχηγείου.

Αρχικά αναφερόμενη στην επίθεση σε βάρος ντελιβερά είπε ότι η Αστυνομία συνέλαβε έξι πρόσωπα. Πρόκειται για 22χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσό το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για 8 ημέρες καθώς επίσης και για τέσσερις 15χρονους και ένα 16χρονο οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητεύουν αργότερα.

Δείτε επίσης:

Ξυλοδαρμός Τ/κ: « Δεν θέλω να προκληθεί ένταση – Οι Αρχές επενέβησαν άμεσα»

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και τα κίνητρα στα οποία οδήγησαν στο τραυματισμό της γυναίκας είναι υπό διερεύνηση.

«Από τις μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν μέχρι στιγμής αλλά και από τη διερεύνηση του συμβάντος πρόκειται για παραβατική συμπεριφορά που φαίνεται να προέκυψε από ασήμαντικη αφορμή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας. Οι ανακριτές από την πρώτη στιγμή του συμβάντος αξιολογούν τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ: Έδειραν Τουρκοκύπρια στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο Ελληνοκύπριους

Asya: Με έβριζαν και με γρονθοκόπησαν – Κατάλαβαν ότι είμαι Τουρκοκύπρια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διερευνώνται, Αστυνομία,dierevnontai, astynomia