Διεκδίκησε μια από τις 5 πλήρεις Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

To Cyprus International Institute of Management (CIIM) και το SigmaLive προσφέρουν από κοινού, 5 πλήρεις υποτροφίες μεταπτυχιακών προγραμμάτων, συνολικής αξίας €42,500. 

Διεκδίκησε σήμερα, μια από τις 5 υποτροφίες στα ακόλουθα προγράμματα σπουδών του CIIM:

MSc στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση (διδάσκεται στην Ελληνική γλώσσα)MSc in Green and Digital Management MSc
in Shipping Operations &Management (Online)MSc in HR Management &Organisational Behaviour MSc in Financial ServicesMSc in Applied Information TechnologiesMSc in Business Intelligence &Data AnalyticsMaster of Public Sector Management

Όλα τα Προγράμματα σπουδών του CIIM, είναι πιστοποιημένα από το ΔΙΠΑΕ και αναγνωρισμένα από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.

Το Cyprus International Institute of Management είναι Κέντρο Αριστείας στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση και την έρευνα, με εξειδίκευση στη διεύθυνση επιχειρήσεων, τη δημόσια διοίκηση και ηγεσία, τα χρηματοοικονομικά και τις νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η ανάλυση δεδομένων. Από την ίδρυσή του το 1990, το CIIM  πρωτοπορεί σε όλους αυτούς τους τομείς, προσαρμόζοντας τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, στις ραγδαίες μεταβολές της αγοράς και της οικονομίας.

Όλες οι υποτροφίες που ανακοινώνονται σήμερα, προσφέρονται στη βάση της τρέχουσας διαθεσιμότητας θέσεων στα Προγράμματα του CIIM. Ισχύουν όροι, προϋποθέσεις και ακαδημαϊκά κριτήρια εισδοχής.

Μπες τώρα στο https://www.ciim.ac.cy/pgs/ciim-sigmalive-scholarships/  ή επικοινώνησε στο 77 77 24 46 και διεκδίκησε τη δική σου πλήρη υποτροφία διδάκτρων, στο μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεκδίκησε, Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων,diekdikise, ypotrofies metaptychiakon programmaton