Διεκδίκησε 4 Υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Συνεργασία Sigmalive &Πανεπιστημίου UCLan Cyprus: Διεκδίκησε 4 Υποτροφίες στα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Από τις 23 Ιουλίου έως τις 06 Αυγούστου 2018 μπορείς να πάρεις μέρος σε έναν ακόμα διαγωνισμό του Sigmalive

σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Τώρα το Sigmalive σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις: 1 από τις 4 Υποτροφίες, αξίας €4,975 η κάθε μία.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Προσφέρει άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο. Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, για εισδοχές τον Οκτώβριο του 2018, και υπολογίζονται στα αρχικά δίδακτρα σπουδών του κάθε φοιτητή. Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και οι λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

*Ενημερωτικά οι επιτυχόντες που θα κερδίσουν τις υποτροφίες θα πρέπει να πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισαγωγής του Πανεπιστημίου. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες μπορούν να διατηρηθούν και για τα επόμενα χρόνια σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δεδομένου ότι θα επιτευχθεί η απαιτούμενη ακαδημαϊκή επίδοση.

Τηλέφωνο: 24 69 40 00

Email: [email protected]

Website: www.uclancyprus.ac.cy

Facebook: https://www.facebook.com/UCLanCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/uclancyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα