Διαβεβαιώσεις για τις καταθέσεις από τον Προδρόμου στο ΣΙΓΜΑ (vid)

«Οι καταθέτες δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί οι καταθέσεις είναι ούτως ή άλλως διασφαλισμένες», δήλωσε στις «Τομές στα Γεγονότα», ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου το βράδυ του Σαββάτου (30/6).

Αυτή την ώρα η κυβέρνηση έχει πάρει δύσκολες αλλά συγκεκριμένες αποφάσεις, πρόσθεσε ρίχνοντας το μπαλάκι στην Βουλή για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν.

Κληθείς ο κ. Προδρόμου, να σχολιάσει την αγωνία του κόσμου για νέο κούρεμα καταθέσεων

ανέφερε: «Το τι έγινε το ’13 δεν μπορεί με τον ίδιο τρόπο να ξαναγίνει στην ΣΚΤ. Ας μην γινόμαστε προφήτες ή μάντης κακών. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συμφωνία η οποία διασφαλίζει τους πάντες και τις καταθέσεις, βεβαίως, αλλά και τα συμφέροντα της Δημοκρατίας…».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει η Βουλή παραδέχτηκε ότι πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις αλλά την ίδια ώρα αναγκαίες.

Εξάλλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παρίσι με τον Πρόεδρο και Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή της TOTAL.

Η συνάντηση ανέφερε, ήταν σε εξέλιξη, επιβεβαιώνοντας ωστόσο, ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της εταιρείας με θετικές προοπτικές για το κυπριακό ενεργειακό πρόγραμμα.

Συνάντηση Προέδρου @AnastasiadesCY με Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή της @Total, κ. @PPouyanne. Έντονο ενδιαφέρον της εταιρείας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κυπριακή #ΑΟΖ. #Cyprus pic.twitter.com/fS3MwfdARP

— Georgios Lakkotrypis (@GLakkotrypis) June 30, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα