Διαβάστε τα απολογητικά υπομνήματα των συνεργατών του Ξηρού

Αρνούνται με τις απολογίες τους στον ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, οι δυο φερόμενοι ως συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού, τις κατηγορίες που τους βαρύνουν και συγκεκριμένα της συμμετοχής σε τρρομοκρατική οργάνωση, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της υπόθαλψης εγκληματία.

Οι απολογίες των δυο κατηγορουμένων εχουν ολοκληρωθεί και αυτή την ώρα ανακριτής και εισαγγελέας βρίσκονται σε διάσκεψη, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση των κατηγορουμένων.Εδικότερα, στην απολογία του ο 37χρονος Αλβανικής καταγωγής Χάρι Κόκα ανέφερε ότι είναι τοξικομανής

και πως γνώρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό μέσα στη φυλακή και εκείνος τον βοήθησε στην περιπέτειά του αυτή συντασσοντας του μάλιστα κάποια χαρτιά για το ΚΕΘΕΑ. Ο 37χρονος ανέφερε πως ενοικίασε το σπίτι στην Ανάβυσσο από υποχρέωση στον Χρ. Ξηρό και χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τρομοκρατία.Από την πλεύρα του ο έτερος κατηγορούμενος Χρ. Πατουχέας ανέφερε πως δεν ήταν ποτέ συγκρατούμενος του Χρ. Ξηρού στον Κορυδαλλό και ότι στη φυλακή είχε γνωρίσει μόνο τον Χάρι Κόκα τον οποίο στη συνεχεια πήρε μαζί στη Μανή για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.Το απολογητικό υπόμνημα του Χάρι ΚόκαΣτο απολογητικό του υπόμνημα ο 37χρονος Αλβανός Χάρι Κόκα αναφέρει:
Keywords
Τυχαία Θέματα