Διάσημοι βρετανοί παρουσιαστές σε ξέφρενο πάρτυ στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διάσημοι παρουσιαστές του βρετανικού show, Gogglebox, Jenny Newby και Lee Riley, μίλησαν για τον ενθουσιασμό τους μετά την επανένωσή τους στην Κύπρο – και οι θαυμαστές τους εμφανίζονται στα σχόλια  χαρούμενοι που βλέπουν την Jenny να πηγαίνει καλά μετά την εγχείρησή της.

Το εμβληματικό δίδυμο κοσμεί τις βρετανικές οθόνες στην επιτυχημένη εκπομπή

του Channel 4 και το κοινό έχει αγαπήσει το ζευγάρι και την ασυναγώνιστη φιλία τους.

Σε μια ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram, η Τζένη και ο Λι μοιράστηκαν ένα βίντεο με το να απολαμβάνουν τις ζεστές μεσογειακές νύχτες στο νησί μας στην Κύπρο, όπου φαίνονται να γελούν και να χαμογελούν πίνοντας μαζί ένα ποτό. Έγραψαν: «Επιτέλους πρόλαβε την Τζένη στην Κύπρο... ωχ γύρισε στον κανονικό της εαυτό... ο ήλιος έκανε καλά την πρώτη νύχτα... τι γίνεται δείτε το κλιπ».

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Jenny And Lee (@jennyandlee_gogglebox)

Στο βίντεό τους στο Instagram , ο Lee γελάει καθώς διηγείται την ιστορία της Jenny για ένα πάρτι στην Κύπρο και πώς την «τσάκωσαν». 

Οι θαυμαστές του ζευγαριού Gogglebox πλημμύρισαν τα σχόλια με χαμογελαστά emoji και ευχήθηκαν στο ζευγάρι καλές διακοπές. Ένας θαυμαστής είπε, "είστε και οι δύο καλεσμένοι σε οποιοδήποτε πάρτι έχω οποιαδήποτε στιγμή" και ένας άλλος είπε "σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ".

Η Jenny υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση τον Μάιο του τρέχοντος έτους, πράγμα που σημαίνει ότι απουσίαζε από κάποια επεισόδια του Gogglebox, καθώς και έχασε τα βραβεία BAFTA που αφορούσαν θαυμαστές. Αλλά λίγο καιρό μετά, το ζευγάρι με έδρα το Ανατολικό Γιορκσάιρ μοιράστηκε ένα βίντεο καθησυχάζοντας τους θαυμαστές ότι η  Jenny ήταν καλά και αναρρώνει από την εγχείρησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα