Διάσημη chef απο το Παρίσι ετοιμάζει να καταπλήξει το κυπριακό κοινό (pics)

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 42 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Κύπρου-Φιλιππινών, η Πρόξενος των Φιλιππινών στη Λάρνακα, Charmagne Garcia-Lagonico, κάλεσε τη διεθνούς φήμης chef Erica Paredes για να μυήσει το κυπριακό κοινό με τις γαστρονομικές γεύσεις των Φιλιππινών.

Η διάσημη chef, η οποία τον προσεχές Απρίλιο θα ανοίξει το δικό της εστιατόριο με την επωνυμία «Reyna.Paris» στην πόλη του φωτός, βρίσκεται στην πόλη του Ζήνωνα και ετοιμάζεται να συναρπάσει και να καταπλήξει το

κυπριακό κοινό, δίνοντας μια ξεχωριστή «πινελιά» γεύσεων και αρωμάτων στη Φιλιππινέζικη κουζίνα.

Εαν, λοιπόν, θέλετε να γνωρίσετε απο κοντά τη βραβευμένη chef και να απολαύσετε ένα μοναδικό γαστρονομικό "ταξίδι" με κεντρικό άξονα τη Φιλιππινέζικη κουζίνα, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείται το εστιατόριο "Ελιά" στη Λάρνακα στις 4 και 5 Μαρτίου. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μενού επτά (7) πιάτων, το οποίο θα περιλαμβάνει κρεάτα και ψάρια, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα.

Επιπρόσθετα, στις 6 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί "Street Food Brunch", στο "Διαφορετικό" στο Δήμο Λάρνακας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο τα έσοδα απο τη διοργάνωση των δυο γαστρονομικών βραδιών όσο και του "Street Food Brunch", θα διατεθούν στους πληγέντες του Τυφώνα Odette, ο οποίος έπληξε τις κεντρικές και νότιες περιοχές των Φιλιππίνων τον περασμένο Δεκέμβριο, προκάλεσε χιλιάδες θανάτους και υποχρέωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Who is Who

H Erica Paredes, αρχικά εργαζόταν ως διευθύντρια μάρκετινγκ για προϊόντα ομορφιάς στις Φιλιππίνες, ωστόσο, ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, άλλαξε άρδην τη ζωή της. Εκεί ήταν η στιγμή που αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει Chef. Έτσι, λίγους μήνες μετά απο το εν λόγω ταξίδι, αποφάσισε να παραιτηθεί απο τη δουλειά της και να μετακομίσει στη πόλη του φωτός, με σκοπό να φοιτήσει στη σχολή μαγειρικής "Le Cordon Bleu". Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, άρχισε να κάνει πράξη το όνειρό της και να ετοιμάζει πρωτοποριακά πιάτα, συνδυάζοντας τη Γαλλική με τη Φιλιππινέζικη κουζίνα. Σήμερα, θεωρείται μια απο τις κορυφαίες chef στο είδος της και μάλιστα σύντομα θα ανοίξει το δικό της εστιατόριο στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα