Διαψεύδει για Αζάρ ο Αντσελότι: «Θα μας βοηθήσει»

Ο Κάρλο Αντσελότι διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τη Ρεάλ να βάζει πωλητήριο στον Εντέν Αζάρ, υποστηρίζοντας ότι ο Βέλγος είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει τους "μερένγκες" τη νέα σεζόν.

Πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Εντέν Αζάρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, καθώς μάλιστα και ότι ο Ιταλός έδωσε το πράσινο φως για πιθανή αποχώρησή του.

Τις

φήμες αυτές ωστόσο, διέψευσε ο 63χρονος κόουτς, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι της Ρεάλ για τις μεταγραφές, τόνισε πως η ομάδα του είναι πλήρης, ενώ αναφέρθηκε και στον Βέλγο.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε με βεβαιότητα πως ο Αζάρ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει τους "μερένγκες" τη νέα σεζόν.

Δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία άλλη υπογραφή. Είμαστε χαρούμενοι με την τρέχουσα ομάδα, είμαστε δυνατοί. Είμαι χαρούμενος με τους Ρίντιγκερ, Τσουαμείνι και είμαι σίγουρος ότι ο Αζάρ θα μας βοηθήσει πολύ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti: “We’re not gonna complete any other signing. We’re happy with the current team, we’re strong”. ⚪️ #RealMadrid @aranchamobile

“I’m happy with Rüdiger, Tchouaméni and I’m sure Hazard will help us a lot”. pic.twitter.com/DAJLw91ZLM

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 14, 2022

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα