Διάψευση Μέντες για Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ

Ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Ζοζέ Μουρίνιο, διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας στην "Globoesporte".

Μπορεί οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο και το κατά πόσο ο Πορτογάλος προπονητής είναι κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντούτοις ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, θέλησε να σβήσει την "φωτιά" προτού ανάψει για τα καλά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην "Globoesporte", διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων του "Special One" με τους "κόκκινους διαβόλους",

ώστε να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια και όχι κίνηση τακτικής, μιας και η Γιουνάιτεντ έχει προπονητή, τον Λουίς φαν Χάαλ.

"Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά για τώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε επίσημη πρόταση. Δεν είναι αλήθεια ό,τι γράφεται", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πασίγνωστος ατζέντης για τον Μουρίνιο, ο οποίος βρίσκεται με την οικογένειά του στο Σετούμπαλ για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα