Διαπραγματευτές συζητούν διακυβέρνηση και περιουσιακό

Θέματα που αφορούν στη διακυβέρνηση και το περιουσιακό θα συζητηθούν κατά τη συνάντηση της Τρίτης μεταξύ των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Επίσης θα γίνει προετοιμασία για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, πως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των ηγετών κατά το νέο έτος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε σήμερα πως συνεχίζεται και εντατικοποιείται η προετοιμασία της ελληνοκυπριακής πλευράς για τη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη.

Όπως σημείωσε, η προετοιμασία διεξάγεται σε τρία επίπεδα: Το πρώτο επίπεδο αφορά, όπως είπε, τις πολύ σημαντικές συναντήσεις που θα γίνουν στη Λευκωσία μέχρι τη μετάβαση στη Γενεύη, το δεύτερο τις συναντήσεις στη Γενεύη μεταξύ των ημερομηνιών 9-11 Ιανουαρίου, όταν θα συζητηθούν οι εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού και το τρίτο τη συζήτηση του κεφαλαίου της ασφάλειας και των εγγυήσεων που θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα