Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τα ωρολόγια προγράμματα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΟΕΛΜΕΚ, εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων για την άνιση όπως υποστηρίζουν μεταχείριση που έτυχαν από την οργάνωση που τους εκπροσωπεί στο θέμα των ωρολόγιων προγραμμάτων.

Είμαστε μέλη σας και απαιτούμε να μας σεβαστείται, κραύγασαν σήμερα δεκάδες εκπαιδευτικοί, ανάμεσά τους καθηγητές ξένων γλωσσών, γυμναστές και οικονομολόγοι, οι οποίοι τα έβαλαν με τον πρόεδρο της Οέλμεκ, Δημήτρη Ταλιαδώρο, υποστηρίζοντας ότι δεν υπερασπίστηκε όλους τους κλάδους,

σε ότι αφορά το Ωρολόγιο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να αδικηθούν.

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία της Οέλμεκ, οι εκπαιδευτικοί έκαναν λόγο για άνιση μεταχείριση την οποία εντοπίζουν τόσο στις προτάσεις του υπουργείου παιδείας, όσο και στη βελτιωτική πρόταση της ΟΕΛΜΕΚ.

Η Οέλμεκ έχει υπερασπιστεί όλους τους κλάδους της, υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος της εκπαιδευτικής οργάνωσης Δημήτρης Ταλιαδώρος.

Το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ, με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν στον υπουργό οι τελευταίες εισηγήσεις για το ωρολόγιο πρόγραμμα, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

Οι βελτιώσεις που πρότεινε η ΟΕΛΜΕΚ θα σταλούν στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα εγκρίνει το πρόγραμμα σε μια από τις επόμενες του συνεδρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα