Διακοπή ρεύματος αναστάτωσε σχολείο όπου θα διεξάγονταν εξετάσεις

Διακοπή ρεύματος  από τις έντονες βροχοπτώσεις το πρωί της Πέμπτης (12/12) προκάλεσε αναστάτωση στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα, ανήμερα της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής των εξετάσεων τετραμήνων.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας εξετάσεων τετραμήνων, κ. Σπύρο Αντωνέλλο, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα με τη βοήθεια διπλανού σχολείο. «Η διακοπή ρεύματος», είπε, «είναι κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, ωστόσο όλα κύλησαν κανονικά. Με τη βοήθεια γειτονικής σχολικής μονάδας, η Διεύθυνση του σχολείου παρέλαβε έγκαιρα τα δοκίμια και η εξέταση διεξήχθη στην ώρας της».

Σχολιάζοντας, επίσης στο SigmaLive, την πρώτη βδομάδα των εξετάσεων τετραμήνων, ο κος Αντωνέλλος είπε ότι όλα κύλησαν ομαλά.

«Οι εξετάσει γίνονται χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και ήδη ξεκίνησε η διόρθωση των θεμάτων. Τη Δευτέρα είναι μεγάλη η μέρα, αφού είναι πολλά τα μαθήματα στα οποία θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις», εξήγησε.

Όσον αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, ο κος Αντωνέλλος ανέφερε πως, «ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου θα προχωρήσει σε διάλογο, θα ακούσει απόψεις και αν προκύψουν αλλαγές, φυσικά και θα γίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα