Διακοπή αγώνα στην Αγγλία λόγω σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή (pic)

Ο αγώνας της Ντάρλινγκτον με την Μπόστον Γιουνάιτεντ για την National North League δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Νικ Χαντ, παλιού παίκτη της Μπόλτον.

Η αναμέτρηση ήταν στο 89ο λεπτό με την Μπόστον να προηγείται με 0-2, όταν ο ποδοσφαιριστής της Ντάρλινγκτον τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του, μένοντας ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μπήκαν στο γήπεδο οι γιατροί των δύο ομάδων για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η εικόνα του

ήταν σοκαριστική.

Ο Νικ Χαντ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για περισσότερο από μία ώρα, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με το παιχνίδι να έχει διακοπεί οριστικά.

Ο 37χρονος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Μπόλτον με την οποία είχε 127 συμμετοχές στην Premier League, ενώ πέρασε επίσης από τις Ντέρμπι, Μπέρμιγχαμ και Μπρίστολ Σίτι.

Μάλιστα είχε βρεθεί και αντίπαλος του Άρη το 2007 όταν η Μπόλτον είχε αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.

89’ | Hunt still down receiving treatment. Doesn’t look good this. Come on Hunty. (0-2). #WeAreDarlo

— Darlington FC (@Official_Darlo) November 10, 2020

MATCH ABANDONED due to player injury#WeAreDarlo

— Darlington FC (@Official_Darlo) November 10, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα