Διαγράφηκε ο Λακκοτρύπης από τον ΔΗΣΥ για τους "Τουρκόσπορους"

Στη διαγραφή του δημοτικού σύμβουλου του κόμματος, Γιώργου Λακκοτρύπη, προχώρησε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, μετά από εισήγηση του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Λακκοτρύπη στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία χαρακτήριζε τους Παφίτες, ως Τουρκόσπορους.

Συγκεκριμένα ο κ. Λακκοτρύπης έγραψε: «Οι μόνοι γνήσιοι τουρκόρατσα της Κύπρου είναι οι Παφίτες! Και αν γνωρίζεις ιστορία, οι Τ/Κύπριοι ήταν Παφίτες που αλλαξοπίστησαν για να σώσουν της περιουσίες

τους! Τουρκόσποροι, δηλαδή».

Αυτόματα η σχετική ανάρτηση αναπαράχθηκε με μεγάλη ένταση συνοδευόμενη από επικριτικά σχόλια κατά του κ. Λακκοτρύπη.

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ τράβηξε το αυτί του δημοτικού σύμβουλου του κόμματος του καλώντας τον σε απολογία κάτι το οποίο έπραξε ο κ. Λακκοτρύπης.

Ωστόσο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου επανήλθε με νέα ανάρτηση το βράδυ της Τρίτης (5/3) προαναγγέλλοντας την διαγραφή του κ. Λακκοτρύπη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Εκτελεστικό Γραφείο ομόφωνα, υιοθέτησε την εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, για διαγραφή του μέλους Γεώργιου (Λάμπρου) Λακκοτρύπη, λόγω της έκδηλης παραβίασης των αρχών και της διακηρυγμένης πολιτικής του κόμματος.

Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού του κόμματος, ανέλαβε την τροχιοδρόμηση των προβλεπόμενων από το καταστατικό διαδικασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα