Διά βίου φυλάκιση στον Χ.Ανδρέου για το μακελειό της Α.Νάπας

Διά βίου φυλάκιση στον Χαράλαμπο Ανδρέου και πεντάμηνη φυλάκιση στη Σωτήρα Νεοφύτου επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου.

Επιπρόσθετα στον Χαράλαμπο Ανδρέου το Κακουργιοδικείο επέβαλε 5 χρόνια φυλάκισης όσο αφορά την απόπειρα φόνου των τραυματιών που βρίσκονταν στο εστιατόριο εκείνη την στιγμή. Επέβαλε επίσης 12 χρόνια όσο αφορά τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες του Αλέξη Μαυρομιχάλη και άλλων δύο προσώπων.

Όσο αφορά την σύντροφό του, Σωτήρα Νεοφύτου, το Κακουργιοδικείο επέβαλε την πεντάμηνη ποινή φυλάκισης με ισχύ

από τις 27/6 οπόταν και συνελήφθη.

Η 30χρονη σύντροφός του καταδικάστηκε σε πεντάμηνη φυλάκιση, καθώς δεν κατηγορείτο για φόνο αλλά αντιμετώπιζε μόνο την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Πρόκειται για τους δύο από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας, που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη 20 κατηγοριών, μεταξύ αυτών και τη διάπραξη των φόνων στην Αγία Νάπα, μαζί με τους Burrelli και Vogli, με θύματα τους Φάνο Θεοφάνους Καλοψιδιώτη και το ζεύγος Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου, ενώ νεκρός έπεσε και ένας εκ των εκτελεστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα