Δερύνεια: Έπεσαν υπογραφές για τα βιοτεχνικά οικόπεδα

Στη Δερύνεια υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση μίσθωσης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ALTO Cementochemica K.A. Ltd για αξιοποίηση τεσσάρων βιοτεχνικών οικοπέδων στη βιοτεχνική περιοχή του Δήμου Δερύνειας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η βιοτεχνική περιοχή Δερύνειας ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με σκοπό τη στέγαση μικρών βιοτεχνιών και άλλων επιχειρήσεων. Ο συνολικός αριθμός των βιοτεχνικών οικοπέδων είναι 29, με εμβαδόν 500 – 900 τετραγωνικών μέτρων».

Προστίθεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας αποφάσισε ομόφωνα

την παροχή κινήτρων για διάθεση των βιοτεχνικών οικοπέδων στους ενδιαφερόμενους, μεταξύ των οποίων, δύο χρόνια άμεση απαλλαγή από το μίσθωμα με την υπογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης, αφού καταβληθεί μίσθωμα 6 μηνών ως προκαταβολή, η Σύμβαση να υπογράφεται για περίοδο 33 χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης, το ετήσιο μίσθωμα για τα επόμενα 5 χρόνια έχει καθοριστεί στα €4,50/ανά τ.μ, τα επόμενα 5 χρόνια το ετήσιο μίσθωμα θα ανέρχεται στα €4,77/ανά τ.μ, ενώ μετά το 12,5ο έτος το ετήσιο μίσθωμα θα αυξάνεται κατά 3% ανά έτος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Δήμου Δερύνειας κατά τις εργάσιμες μέρες στο τηλέφωνο 23811000».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα