«Δεν το σκέφτηκα καθόλου για τον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στην diarioeltiempo παραχώρησε ο πρώην μέσος του ΑΠΟΕΛ Αγκουστίν Φαρίας. Τι είπε για τον ΑΠΟΕΛ, το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και γενικά για την Κύπρο.

Αναλυτικά:

«Το ότι αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Ρονάλντο, Ράμος και Μόντρις ήταν φανταστικό. Είναι ό,τι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σ’ αυτή την διοργάνωση».

«Τα

πήγα αρκετά καλά, εκπληρώσαμε τους στόχους μας. Στους 11 μήνες που είμαι εδώ ήταν αρκετά καλά για εμένα. Ξεκινήσαμε με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προκριθήκαμε στους ομίλους και μετά συνεχίσαμε για το πρωτάθλημα».

«Δεν γνώριζα κάτι για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Ήξερα πως στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε ο Καβενάγκι. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ο αιώνιος αντίπαλος είναι η Ομόνοια, αλλά το πρωτάθλημα το διεκδικήσαμε με τον Απόλλωνα».

«Η ζωή στην Κύπρο είναι αρκετά καλή. Το πλεονέκτημα είναι πως οι αποστάσεις είναι μικρές και πέντε λεπτά είσαι στην προπόνηση ή στο γήπεδο».

«Όταν μου είπαν για τον ΑΠΟΕΛ και την προοπτική να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ, είπα να έρθω. Έτσι διαλέγω τις ομάδες μου, με την προοπτική».

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί. Ήθελα να κληρωθούμε με Μπαρσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε αυτές τις ομάδες από κοντά».

Keywords
Τυχαία Θέματα