Δεν θέλει να την πάθει πάλι

Όλοι στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σαν τελικός, αφού μετά το τελευταίο στραβοπάτημα του 2017 στο Τσίρειο στάδιο, θέλουν όλοι μία νέα αρχή για ένα δυνατό ξεκίνημα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ ηττήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την πατήσει

δεύτερη φορά. Τ' ότι το παιχνίδι είναι στην ΑΕΚ Αρένα είναι επιπλέον κίνητρο για τη νίκη αφού αφενός δεν επιθυμούν απώλειες στο πρώτο παιχνίδι του 2018 και αφετέρου δεν θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος χωρίς νίκη στην έδρα τους την ΑΕΚ Αρένα.

Η ομάδα της Λάρνακας ψάχνει αντίδραση μετά τις δύο σερί ισοπαλίες και κανείς στο οικοδόμημα της ΑΕΚ δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Στο "σπίτι" της η ΑΕΚ, σπάνια δέχεται την ήττα, πάντα εκεί οι αντίπαλοι δυσκολεύονται για να καταστεί όμως πιο δύσκολη έδρα, επιβάλλεται ο κόσμος της να είναι εκεί για την 18η αγωνιστική, παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Ο Βάσκος προπονητής πέραν των τιμωρημένων Καταλά και Λαρένα δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, έτσι το έργο του για την επιλογή εντεκάδας της Τετάρτης, είναι σαφώς πιο εύκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα