Δεν θα παρευρεθούν ΚΕ και Α. Νεοφύτου στην κηδεία Χάσικου λόγω απομόνωσης

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε  τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αφού λόγω της απομόνωσής του δεν μπορεί να παρευρεθεί στην κηδεία του.

«Λόγω της αναγκαστικής απομόνωσης μου δεν θα είμαι παρών για τον τελευταίο αποχαιρέτισμο. Καλό ταξίδι φίλε Σωκράτη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία σου η μνήμη», έγραψε.

Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Χάσικο(ΦΩΤΟΣ)

Λόγω

της αναγκαστικής απομόνωσης μου δεν θα είμαι παρών για τον τελευταίο αποχαιρέτισμο. Καλό ταξίδι φίλε Σωκράτη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία σου η μνήμη

— Kyriacos J. Koushos (@KJKoushos) April 11, 2021

Στην κηδεία δεν θα παρευρεθεί ούτε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Εκφράζω και πάλι τα συλλυπητήρια μου στα παιδιά και την οικογένεια του αγαπημένου μας Σωκράτη. Δυστυχώς λόγω αυτοπεριορισμού που λήγει (εάν και το αυριανό μου PCR θα είναι αρνητικό) αύριο βράδυ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία», έγραψε.

Εκφράζω και πάλι τα συλλυπητήρια μου στα παιδιά και την οικογένεια του αγαπημένου μας Σωκράτη. Δυστυχώς λόγω αυτοπεριορισμού που λήγει (εάν και το αυριανό μου PCR θα είναι αρνητικό) αύριο βράδυ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία.

— Averof Neofytou (@AverofCY) April 10, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα