Δεν θα μεταβούν στη Λευκωσία οι απεργοί της DP World Limasol

Δεν θα μεταβούν τελικά στη Λευκωσία οι απεργοί της DP World Limasol, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή του οι συντεχνίες  ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ και ΜΕΠΕΓΕ ΣΕΚ Λεμεσού. 

Όπως είχε αναφερθεί χθες, οι απεργοί αναμενόταν να μεταβούν στα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας έπειτα «από τη μη απάντηση της εταιρείας στην πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για αναστολή των απολύσεων», ωστόσο, αποφασίστηκε η αναβολή της μετάβασής τους. 

Σύμφωνα με την

ανακοίνωση, «αυτό αποφασίστηκε γιατί ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών Σταύρος Μιχαήλ, αναμένεται στη Λεμεσό για διαβουλεύσεις με την DP World Limasol και τις Συντεχνίες». 

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Σταύρος Μιχαήλ, μετέβη στις 09:00 το πρωί στο Λιμάνι Λεμεσού, σε μια προσπάθεια επίλυσης της διαφοράς μεταξύ εργαζομένων, οι οποίοι απεργούν μετά την απόλυση συναδέλφων τους, και DP World Limassol. 

O κ. Μιχαήλ είχε σύντομη συνάντηση με τους απεργούς και ακολούθως εισήλθε στο τερματικό γενικού φορτίου, όπου θα έχει συνομιλίες με τη διεύθυνση της εταιρείας.

Οι απεργοί αναμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης για να καθορίσουν τα επόμενα τους βήματα.

Αιτία για την απεργία ήταν η απόλυση τεσσάρων υπαλλήλων οι οποίοι κρίθηκαν πλεονάζον προσωπικό. Η μεσολαβητική πρόταση, προνοούσε αναστολή των απολύσεων και έναρξη διαλόγου για επίλυση της διαφοράς.

Διαβάστε επίσης 

Στα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας οι απεργοί της DP World Limassol

Keywords
Τυχαία Θέματα