Δεν συμφωνούν με την απομάκρυνση Σωφρόνη οι οργανωμένοι

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εκφράζουν τις θέσεις τους για την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Βέλη κατά της διοίκησης για τον τρόπο που χειρίστηκε διάφορες υποθέσεις, όπως επίσης και κατά του Πέτρου Κονναφή, ενώ αναφορά γίνεται και για τον Φώτη Παπουλή.

Απόσπασμα της τοποθέτησης των οργανωμένων:

"Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η απόφαση της Διοίκησης της ομάδας μας να απομακρύνει τον κ.Σοφρώνη Αυγουστή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από

τον πάγκο της ομάδας μας και η λύση της συνεργασίας μαζί του μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Να μην τολμήσει κανείς σας να μας κατακρίνει για λαϊκισμούς και για επαρχιώτικες αντιλήψεις, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε κάποιες καταστάσεις. Καλό θα ήταν για την ομάδα να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτά που έχουμε να σας πούμε.

Αποφασίσατε να αποδεσμεύσετε ένα δικό μας παιδί, έναν άνθρωπο γέννημα θρέμμα της ομάδας, ο οποίος γαλουχήθηκε με τις ιδέες και τις αξίες του Απόλλωνα Λεμεσού, που υπήρξε η σημαία της ομάδας σαν ποδοσφαιριστής αλλά και υπόδειγμα για πολλούς σαν προπονητής για την παθολογική αγάπη που ειχε προς την ομάδα αλλα και για το απαράμιλλο πάθος που ήταν εκ γενετής εμβολιασμένος.

Λάθη γίνονται πολλά και απο διάφορους, οπως και εμμονές υπάρχουν, και πάντα θα υπάρχουν. Μπορεί να μην είμαστε προπονητές, ούτε ειδικοι αλλά καταλαβαίνουμε αρκετά..."

Keywords
Τυχαία Θέματα