Δεν σταματά πουθενά η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με ήρωα τον Ράιαν που κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του πέρασε και από το Μπαλαΐδος του Βίγκο με 2-0 και πλέον είναι στο +4 από τη Ρεάλ. Έσωσε τον βαθμό στο 97΄η Γρανάδα (1-1 με τη Χετάφε).

Παρά το ότι έχει μόλις τρεις νίκες η Θέλτα δυσκόλεψε πάρα πολύ την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ που χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Ράιαν για να μείνει στο παιχνίδι. Μετά το 2-2 με τη Ρεάλ η Σοσιεδάδ πήρε αυτό που ήθελε στο Μπαλαΐδος, ωστόσο παρά το τελικό 2-0 είχε δύσκολο έργο. Στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε το

μηδέν σε αρκετές περιπτώσεις και έτσι η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν που βρήκε τις ευκαιρίες της στο δεύτερο ημίχρονο τις αξιοποίησε.

Ο Σουηδός επιθετικός και σταρ της Σοσιεδάδ πέτυχε το 1-0 στο 54ο λεπτό, ενώ παρά την πίεση για την ισοφάριση η Θέλτα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 79'. Έτσι η ομάδα του Ιμανόλ σκόραρε για 8ο εκτός έδρας παιχνίδι και έμεινε αήττητη για 7ο, βρίσκεται στην κορυφή και περιμένει την Βασίλισσα.

Στο άλλο παιχνίδι εκείνη την ώρα στην Γρανάδα, η Χετάφε έμεινε με άδεια χέρια. Παρά το ότι η ομάδα της Μαδρίτης που είναι τελευταία στη βαθμολογία προηγούταν από το 36ο λεπτό με γκολ του Ουνάλ δεν άντεξε και χάρη σε γκολ του Χόρχε Μολίνα στο τελευταίο ουσιαστικά δευτερόλεπτο του ματς η Γρανάδα πήρε την ισοπαλία. Μάλιστα οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αλλά ο Σουάρεθ είχε αστοχήσει σε πέναλτι στο 78'.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοσιεδάδ,sosiedad