«Δεν κλαιγόμαστε, αλλά θέλω να μιλήσω με τους διαιτητές και για τα 2 γκολ»

Μετά την ήττα της Πάφου από τον Άρη (2-1) στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ ο Ισπανός τεχνικός των «γαλάζιων», Μίτσελ Σαλγάδο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα ακόλουθα:

«Πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, γι’ αυτό είναι πρώτη στη βαθμολογία, ωστόσο πολύ ικανοποιημένος, μετά το πρώτο 10λεπτο ελέγξαμε πλήρως τον αγώνα και πιστεύω ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Και για τα δύο γκολ θέλω να μιλήσω με τους διαιτητές, είμαι πολύ αναστατωμένος με την απόδοσή τους, ο ρόλος τους στην έκβαση του αγώνα ήταν κεφαλαιώδης, έπρεπε να είναι πιο

επαγγελματίες.

Στο πρώτο γκολ η μπάλα στήθηκε επτά μέτρα πιο μακριά από εκεί που έγινε το φάουλ, στο δεύτερο υπάρχει καθαρό φάουλ στον Χότσκο που δεν ξέρω γιατί δεν καταλογίστηκε. Αλλά αυτό δεν τα λέμε για να κλάψουμε, αυτό είπα στους παίκτες, ότι πρέπει ακριβώς σε τέτοιες φάσεις να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν ήμασταν απόψε και γι’ αυτό χάσαμε.

Πριν τρεις εβδομάδες ουδείς πίστευε στην Πάφο, είχαμε δύο μήνες δίχως νίκη, ότι τώρα με ρωτάτε για τον τίτλο είναι καλό για μας. Είχα πει στους παίκτες ότι αν κερδίζαμε εδώ, θα είχαμε ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Συνήθως όταν χάνεις έχεις αμφιβολίες, αλλά εγώ απόψε δεν έχω. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε μάχη για να εξασφαλίσουμε εισιτήριο. Είναι πολύ περίπλοκα τα πλέι οφ, στα τρία χρόνια που είμαι εδώ η λίγκα αναπτύσσεται και γίνεται πιο ανταγωνιστική, εξ ου και δεν βλέπετε ομάδα να κολλά τρεις νίκες. Πλέον κοιτάζω μόνον τον ΑΠΟΕΛ, διότι αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλός μας.

Δεν νομίζω ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Απόψε ήταν εξαιρετική η ανασταλτική μας λειτουργία. Αν αναλύσετε τον Άρη, είναι μια τρομερά δυνατή ομάδα στην επίθεση, με την ταχύτητα και το φίζικαλ παιχνίδι των παικτών του, είναι ένας αντίπαλος πολύ δύσκολος να τον σταματήσεις, όμως εμείς απόψε το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα