Δεν κατεβαίνει στην κούρσα για τις Δημοτικές ο Νουρής- Ο λόγος που επικαλείται

Δεν θα κατέβει ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, εξηγώντας ότι γνωστοποίησε την απόφαση αυτή στην πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, στις 17 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, σημείωσε ότι «για 17 χρόνια ήμουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Λευκωσίας. Μετά είχα μια ενεργό συμμετοχή στα κοινά και μετά ήμουν ο Υπουργός που ολοκλήρωσε τη μεταρρύθμιση. Άρα ήταν

πολύ φυσιολογικό με την ολοκλήρωση της υπουργικής μου θητείας να συνεχίσω να έχω ενδιαφέρον για τη δημαρχεία της Λευκωσίας».

Πρόσθεσε ότι «δεν εκβίασα αποφάσεις, επέλεξα συνειδητά να μην τοποθετηθώ δημόσια γιατί σέβομαι το κόμμα στο οποίο ανήκω και ήθελα να δώσω χώρο και χρόνο στη νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ να συζητήσει το θέμα, να θέσει κριτήρια και να αξιολογήσει τις καταστάσεις. Πέρασαν οι μήνες, δεν έγινε τίποτε απ όλα αυτά και εγώ έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις.  Η δικιά μου απόφαση όχι μόνο λήφθηκε αλλά γνωστοποιήθηκε επισήμως στις 17 Οκτωβρίου στην ίδια την πρόεδρο του κόμματος σε συζήτηση που είχαμε για τα θέμα του ΔΗΣΥ ενημέρωσα ότι δεν με ενδιαφέρει, δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος για το συγκεκριμένο αξίωμα γιατί δεν προηγήθηκαν αυτά που έχω πει προηγουμένως».

Διαβάστε επίσης: Σε εφαρμογή από τα μεσάνυχτα ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα

Keywords
Τυχαία Θέματα