Δεν φαίνεται να προλαβαίνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ

Αβέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Νεϊμάρ, στον εντός έδρας αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ, που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου για την φάση των «16» του Champions League.

Σε κανονικούς ρυθμούς έχει επιστρέψει ο Νεϊμάρ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.

Ωστόσο,

όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει την συμμετοχή του Βραζιλιάνου άσου στον αγώνα με την Ρεάλ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe» σε δημοσίευμα της, το ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να ξεκινήσει βασικός στον εντός έδρας αγώνα με την «Βασίλισσα», για την φάση των «16» του Champions League  στις 15 Φεβρουαρίου  στο «Παρκ ντε Πρενς», δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Επίσης αρκετές πιθανότητές, δεν συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο, ο Νεϊμάρ να βρίσκεται στην αποστολή της Παρί για τον αγώνα απέναντι στους Μαδριλένους. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως έχουν περάσει 2,5 μήνες από τότε που ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά, με τα χρώματα του γαλλικού συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ήταν στις 28 Νοεμβρίου, στην αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν, για την 15η αγωνιστική της Ligue 1, όπου και αποκόμισε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα