Δεν ενδιαφέρεται για Ρωσία ο Γιαννούλης

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από το εξωτερικό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το θέμα είναι αν το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να γίνει τόσο έντονο ώστε να δημιουργήσει προτάσεις ικανές να πείσουν τον ΠΑΟΚ να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον αριστερό του μπακ. 

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η μεταγραφολογία «δοκιμάζει» τις αντοχές του ίδιου του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο οποίος δημόσια τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος

στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν ασχολείται με τα σενάρια. Είναι ωστόσο πολύ δύσκολο να μείνει ανεπηρέαστος.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι το ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό από την Λοκομοτίβ Μόσχας γίνεται ολοένα και πιο έντονο, με ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να τον έχουν «σκανάρει» και να τον παρακολουθούν σε πολλά παιχνίδια.

Μπορεί ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας να μπορούν να κάνουν μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ  για το Γιαννούλη ακόμη και καταβάλλοντας τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, το ρωσικό πρωτάθλημα δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τον ίδιο τον παίκτη.

Από: Sport24.gr

 

Keywords
Τυχαία Θέματα