Δεν έμεινε κανένας ευχαριστημένος

Η Μπέρνλι και η Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 11η αγωνιστική της Premier League, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένη.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Μπέρνλι και της Έβερτον. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στις δύο ομάδες, αφού άφησε τους γηπεδούχους στην 19η θέση με 6
πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Η Μπέρνλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Ρόμπερτ Μπρέιντι έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του και κατάφερε με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ να κερδίσει τον Πίκφορντ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 45+3' τα ζαχαρωτά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άλαν είδε τον Ρισάρλισον στα αριστερά και εκείνος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-1.

Η Έβερτον στο δεύτερο μέρος είχε μεν την κατοχή και λίγες παραπάνω τελικές ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα