«Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Δρ. Κυριάκος Γιάγκου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και για τον προγραμματισμό.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πάντα σπουδαία παιχνίδια, με πάθος και ένταση. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι δυνατό. Θέλουμε να εδραιωθούμε σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Αποδείξαμε ότι φτιάξαμε μια πολύ καλή και δυνατή

ομάδα. Εάν θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ίσως αυτό να ισχύει.

*Μαθηματικά, όλα μπορούν να ισχύσουν. Ο στόχος δεν αλλάζει - είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλουμε να το κλειδώσουμε.

Ντούρις, Αρούς και Ράγιος για ανανέωση: «Είναι περιπτώσεις με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να κτίσουμε σε ποδοσφαιριστές, πάνω σε άτομα του υφιστάμενου ρόστερ. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπήκαμε σε βαθύτερες συζητήσεις, κάτι που θα γίνει. Υπάρχει πρόθεση και από τους τρεις για να παραμείνουν στην Ανόρθωση και αυτή είναι καλή βάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα