«Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2-3 πάσες» (βιντεο)

Μόνο τη νίκη κρατούν στην Ομόνοια από το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδα Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Β.Μιλόγεβιτς: «Μόνο τη νίκη κρατάμε από το παιχνίδι και τη θέλαμε πολύ. Για τη ποιότητα του παιχνιδιού δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είδατε και εσείς. Δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά περίμενα να πάει έτσι το ματς. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι και παίξαμε σε ένα γήπεδο δύσκολο και σήμερα και την προηγούμενη αγωνιστική που μας στοίχισε σε προσπάθεια. Προσπαθήσαμε αυτές τις δυο μέρες λίγο να έχουμε τη φρεσκάδα, αλλά δεν την

είχαμε καθόλου. Φαινόταν στο παιχνίδι πως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2-3 πάσες και είμαστε αναγκασμένοι να αμυνθούμε. Ας το πούμε αλλιώς, μας πίεσε η Δόξα. Δεν μπορώ να πω πως είχε κλασσικές ευκαιρίες, είχε όμως ένα σουτ με δοκάρι και μπορούσε να βάλει γκολ, να μας δυσκολέψει τη ζωή. Το δεύτερο είναι πως η ομάδα ψυχολογικά είναι κουρασμένη. Περιμένουμε πως και πως τη διακοπή, είναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά. Το μυαλό τους είναι να πάνε να ηρεμήσουν και είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να τους το αποβάλουμε από το μυαλό. Τέλος καλό όλα καλά αφού κερδίσαμε αν και η Δόξα άξιζε παραπάνω. Εμείς θέλαμε νίκη την πήραμε και μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς. Ξαναλέω πως περίμενα έτσι το παιχνίδι, αφού δεν είχαμε φρεσκάδα, είμαστε κουρασμένοι Καλή συνέχεια στη Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα