«Δεν μπορεί να πει όχι ο Κριχόβιακ»

Τον περασμένο Μάρτιο, η ΑΕΚ επωφελήθηκε από το γεγονός πως η ρωσική Κράσνονταρ έπαυσε το συμβόλαιο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τον έκανε δικό της, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει το δικαίωμα να βρει ομάδα για να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Πολωνός μέσος που θα είναι στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, η ΑΕΚ

ετοιμάζει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Ελλάδα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η Ένωση θα καταθέσει πρόταση που ο Κριχόβιακ δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

«Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί βασικό στοιχείο της κυρίας στα… χαρτιά, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ της Αθήνας, εκεί όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Το μέλλον του παραμένει άγνωστο.

Από την πάντως ειπώθηκε ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορούν να τις αρνηθούν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «igol».

Keywords
Τυχαία Θέματα