Δελτίο καιρού: Βροχερό το Σαββατοκυρίακο

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί γενικά μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται παροδικά σε ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά γενικά μέτριοι 4 και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη και την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα