Δεκάδες οι «εγκλωβισμένοι» Κύπριοι σε Κω-Πρέβεζα και Λ/κα

«Βροχή» είναι οι καταγγελίες απελπισμένων επιβατών της εταιρείας Tus αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος για την 9ωρη «Οδύσσεια» Κυπρίων ταξιδιωτών από Λάρνακα για Πρέβεζα.

Επιβάτες της εταιρείας που θα ταξίδευαν από Πρέβεζα για Λάρνακα αναφέρουν στο SigmaLive ότι ενώ η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για τις 10.45 το πρωί, ακόμη δεν έχουν αναχωρήσει. Οι επιβάτες καταγγέλλουν ότι οι υπεύθυνοι δεν τους απαντούν καν τα τηλέφωνα αφήνοντάς τους «εγκλωβισμένους» στο αεροδρόμιο,

μη γνωρίζοντας την ώρα επιστροφής τους στην Κύπρο.

Παρόμοιο σκηνικό εκτυλίσσεται και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας εις διπλούν, αφού από την μια οι επιβάτες για Πρέβεζα ακόμη δεν έχουν λάβει ενημέρωση για το πότε θα αναχωρήσουν (ώρα αναχώρησης ήταν στις 07.30 το πρωί» και απ’ την άλλη επιβάτες πτήσης για Κω, ενώ θα αναχωρούσαν από Κύπρο στη 13.45 ενημερώθηκαν αφότου αφίχθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ότι αναχωρούν στις 20.50 το βράδυ.

Το SigmaLive ενημερώνεται από ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Κύπρο ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν ανταποκρίνονται ούτε στα δικά τους τηλεφωνήματα. Η εταιρεία ωστόσο επικοινώνησε με το SigmaLive και εξήγησε τους λόγους των καθυστερήσεων καθώς και των νέων ωρών αναχώρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα