Ο βασιλικός γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ

Παραδεισένιο σκηνικό γεμάτο από λουλούδια στήθηκε, τόσο μέσα όσο και στην είσοδο, της Μητρόπολης Αθηνών για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον Δεκέμβριο του 2020 στο St. Moritz, αλλά και μια ιδιωτική

τελετή με 30 μόνο καλεσμένους τον περασμένο Ιούνιο σε φιλικό σπίτι στο Κέιμπριτζ. Το Σάββατο (23) οι καλεσμένοι δε θα ξεπερνούν τους 100, ενώ όσοι δε βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από την τεράστια γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Παρόντες φυσικά και τα αδέλφια του γαμπρού, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας, αλλά και ο πατέρας της νύφης, Thoma Flohr. Μετά τον γάμο, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Ο Φίλιππος διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ και είχε από την αρχή τις ευλογίες της οικογένειάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε Live, Φίλιππου Γλύξμπουργκ, Νίνα Φλορ,deite Live, filippou glyxbourgk, nina flor