Δείπνο Αναστασιάδη - Ακιντζί μέσω Βάρνας - (vid)

Συνομιλίες στη βάση των συγκλίσεων που έχουν επιτευχθεί, όποτε αυτές ξεκινήσουν θέλει η κυβέρνηση. Η αφαίρεση του Τ/κ χάρτη, οι ενεργειακές απαιτήσεις και αρκετά ακόμη ζητήματα που το κατοχικό καθεστώς υποχώρησε, προκαλούν προβληματισμό στο Προεδρικό.

Η πλευρά μας εμφανίζεται έτοιμη για πραγματοποίηση όσων συναντήσεων χρειαστούν ώστε να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός δίάλογος.

Την ίδια ώρα το ΑΚΕΛ συνεχίζει την σκληρή ρητορική κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ. Ο 'Άντρος Κυπριανού υποστήριξε ότι Αναστασιάδης και ΔΗΣΥ

επιχειρούν να κρύψουν την ατολμία και τις παλινδρομήσεις τους πίσω από την τουρκική αδιαλλαξία.

«Η Κύπρος, βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Ή θα πάρουμε μαθήματα από το παρελθόν και θα ενοποιήσουμε την Κύπρο μέσα από μια ομοσπονδιακή λύση, ή θα μονιμοποιηθεί η διχοτόμηση και θα έρθει μια μέρα που το νησί δια της διπλής Ένωσης θα προσαρτηθεί στην Τουρκία και την Ελλάδα» αναφέρει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Για επικοινωνιακή τακτική μιλούν τα κόμματα τους ενδιάμεσου χώρου και παράλληλα ζητούν πιο δυναμικές κινήσεις από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Οι συναντήσεις κοινωνικού χαρακτήρα αποτελούν πορεία αποπροσανατολισμού από την πραγματική ουσία του κυπριακού προβλήματος» αναφέρει η ΕΔΕΚ.

Οι Οικολόγοι επίσης διερωτώνται "Τι πάει να πει δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα το οποίο για εβδομάδες παρακαλούσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης"

Keywords
Τυχαία Θέματα