Δ. Μαυρουδής: "Μπορούμε για την πρόκριση με την Αμπερντίν"

Οι Απολλωνίστες άρχισαν σιγά σιγά να τον μαθαίνουν. Το πάθος του, η αγάπη του για την ομάδα και η θέληση του να προσφέρει στους γαλάζιους της Λεμεσού ήταν αρκετά ώστε η Διοίκηση Νίκου Κίρζη να τον εντάξει στο δυναμικό της ενισχύοντας σημαντικά το Δ.Σ..

Ο Δάκης Μαυρουδής είναι νέος στα Διοικητικά δρώμενα του Απόλλωνα όμως η σοβαρότητα του, ο χαρακτήρας του δείχνουν παράγοντα συγκροτημένο, έτοιμο και παράλληλα αποφασισμένο να βοηθήσει από την πλευρά του ώστε η ομάδα της Λεμεσού να ανέβει ακόμα περισσότερο επίπεδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SigmaLive

το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα μίλησε για τον επαγγελματισμό που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, για τα θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας ενώ στάθηκε και στους μεγάλους στόχους της ομάδας.

Παράλληλα μας μίλησε για την μεγάλη πληγή της Λεμεσού που έχει να κάνει με το γηπεδικό, για το κόσμημα του Απόλλωνα στο Κολόσσι ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας δίνοντας του το δικό του μήνυμα.

Ο κ. Μαυρουδής μας μίλησε αρχικά για την εμπλοκή του στα διοικητικά και τα δικά του καθήκοντα: «Η εμπλοκή μου τα διοικητικά άρχισε την περσινή περίοδο παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους μετόχους ώστε να προσφέρω και εγώ τις υπηρεσίες μου στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα. Σαν μέλος και εγώ της διοίκησης Νίκου Κίρζου προσπαθώ μέσα από τα καθήκοντα που καθορίζονται από τις συνεδρίες του Συμβουλίου να βοηθώ ώστε να μπορεί να είναι όσο το δυνατό καλύτερη η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Ο Απόλλωνας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως έχει βάλε γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να λειτουργεί επαγγελματικά σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες αλλά και τον τρόπο που δουλεύει το ποδοσφαιρικό τμήμα με το μέλος του Δ.Σ. των γαλάζιων να επισημάνει από την πλευρά του: «Τα τελευταία χρόνια η ομάδα λειτουργεί σε άκρος επαγγελματικά επίπεδα σε όλους τους τομείς. Τόσο από την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, από τον τρόπο που δουλεύει το Γραφείο Τύπο το οποίο ενημερώνει για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και το οποίο ανέβασε κατά πολύ τον πήχη σε σχέση με τα πολύ προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα για να μπορεί να προωθήσει όσο καλύτερα μπορεί το brand name της οφείλει να έχει ένα δυνατό Γραφείο Τύπου και το οποίο σε συνδυασμό με την άριστη στελέχωση του Τμήματος Μάρκετινγκ που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα βοήθησαν όλοι μαζί ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο».

Όπως κάθε μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος έτσι και ο Απόλλωνας δίνει τεράστια βαρύτητα στα θέματα Μάρκετινγκ και ο κ. Δάκης Μαυρουδής μας έδωσε την δική του απάντηση σ' αυτό: «Έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο. Βελτιωνόμαστε καθημερινά σ’ αυτό τον τομέα. Παρακολουθούμε όλους τους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους με τον τρόπο που δουλεύουν και προωθούν το brandnameτους και μέσω των δικών μας μελετών αλλά και του άριστα στελεχωμένου τμήματος μας προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό brandnameγια τον Απόλλωνα. Κάνουμε διάφορες ενέργειες, ήδη ανακοινώσαμε πάρα πολλά πράγματα ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα προσπαθώντας να φέρουμε όλο και περισσότερο κόσμο κοντά στην ομάδα μας».

Παράλληλα οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν κτίσει ένα ιδιαίτερα συγκροτημένο σύστημα επικοινωνίας παρέχοντας στον κόσμο της ομάδας την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα: «Επικοινωνιακά ο Απόλλωνας έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Η ενημέρωση που γίνεται, ο τρόπος που επιλέγουμε να γίνεται δείχνει τον επαγγελματισμό μας στα θέματα Γραφείου Τύπου. Έχουμε στελεχώσει το τμήματα με άριστα καταρτισμένους και επαγγελματίες ανθρώπους και μέσω του επικεφαλής του τμήματος Φανούριου Κωνσταντίνου προσπαθούμε να ενημερώνουμε όσο καλά, σωστά και εμπεριστατωμένα μπορούμε τον κόσμο της ομάδας μας. Υπάρχουν φυσικά ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης γι’ αυτό και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ταβάνι που θέλουμε».

Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας κατέκτησε κύπελλα, σούπερ καπ όμως το πρωτάθλημα αποτελεί ξεχωριστό όνειρο για τους γαλάζιους της Λεμεσού με τον Δάκη Μαυρουδής να τονίζει: «Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη έχει επιδείξει έργο όλα τα χρόνια που βρίσκεται στα διοικητικά του Απόλλωνα. Τα προηγούμενα χρόνια φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως οι δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του κυπέλλου μετρίασε κάπως την πίκρα μας για την απώλεια του. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Φέτος κάναμε ακόμα καλύτερες κινήσεις, στελεχώσαμε την ομάδα με ικανούς παίκτες και ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Η είσοδος στους ομίλους για 3η φορά στην ιστορία του Απόλλωνα αποτελεί ένα από τους μεγάλους φετινούς στόχους και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τις τοποθετήσεις του κ. Μαυρουδή: «Πριν το πρωτάθλημα όμως βλέπουμε την Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος μας είναι η είσοδος μας στους Ομίλους για 3η φορά στην ιστορία μας κάτι που θα αποφέρει στον Απόλλωνα μεγάλα οικονομικά οφέλη. Το αποτέλεσμα του 2-1 στην Σκωτία κόντρα στην Αμπερντίν μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε για πρόκριση στα πλέι-οφ και από κει και πέρα θα δούμε ανάλογα και με την κλήρωση που θα μας βγάλει η Ευρωπαϊκή μας πορεία. Ο στόχος πάντως έχει τεθεί, είναι οι Όμιλοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε από αγωνιστικής πλευράς για να τον υλοποιήσουμε και να κάνουμε για άλλη μια φορά περήφανο τον κόσμο μας».

Το Κολόσσι αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται σε διοικητικό επίπεδο από το Συμβούλιο του Νίκου Κίρζη. Ένα κόσμημα για τον Απόλλωνα ο οποίος επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει σε προπονητικές εγκαταστάσεις παρέχοντας στους παίκτες του κάθε δυνατή διευκόλυνση: «Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κολόσσι είδαν τις άριστες προπονητικές εγκαταστάσεις τις οποίες διαθέτει η ομάδα μας και που παρέχει τα πάντα στους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ. Επενδύσαμε και συνεχίζουμε να επενδύουμε σ΄ αυτό αφού για να μπορεί να έχει η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται να έχει υψηλού επιπέδου προπονητικές εγκαταστάσεις».

Μια μεγάλη πληγή είναι το γηπεδικό. Ο Απόλλωνας δεν έχει την δική του φυσική έδρα, το Τσίρειο είναι πλέον αρχαίο και χωρίς να προσφέρει τις ανέσεις ενός υπερσύχρονου σταδίου όμως σύντομα η Λεμεσός και οι γαλάζιοι αισιοδοξούν πως θα γίνουν πράξη οι εξαγγελίες για την δημιουργία του γηπέδου: «Είναι κάτι το οποίο εδώ και χρόνια λέγεται και συζητείται έντονα στην Λεμεσό. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να «μεταναστεύσουμε» κάθε φορά που η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ευελπιστούμε πως σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση και η Λεμεσός θα αποκτήσει το δικό της υπερσύχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί παιχνίδια ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα πράγματα έχουν μπει σε μια τροχιά, σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να γίνει το όνειρο του κάθε Λεμεσιανού και του κάθε Απολλωνίστα πραγματικότητα».

Τέλος ο κ. Μαυρουδή δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον κόσμο καλώντας τον να αγκαλιάσει όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι γαλάζιοι της Λεμεσού για να κατακτήσουν την κορυφή: «Με την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια απέδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο. Πρέπει όμως ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, να σταθεί στο πλευρό της και προστάτης της για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Γι’ αυτό τον καλούμε για άλλη μια φορά να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας του ώστε η κερκίδα μας να είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτη και να στείλουμε σε όλους το δικό μας μήνυμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα