Δ. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ πιο δυνατός-Έγινε το πρώτο βήμα για να κλείσουν οι πληγές

Ο Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε ότι διαβεβαίωσε τη νέα πρόεδρο του ΔΗΣΥ ότι θα είναι στο πλευρό της, στην προσπάθεια να ξαναγίνει η παράταξη κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου.

Η ενότητα είναι δεδομένη, είπε ο ανθυποψήφιος της Αννίτας Δημητρίου, υπογραμμίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ βγαίνει πιο δυνατός από την εκλογική διαδικασία.

Έγινε, συνέχισε, το πρώτο βήμα για να κλείσουν οι πληγές στο κόμμα, που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Αβέρωφ σε Αννίτα: Να θεωρείς δεδομένη τη στήριξη μας

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Δημητρίου μετά το κλείσιμο των καλπών δήλωσε τα εξής:

«Επικοινώνησα με την Αννίτα Δημητρίου και τηn συνεχάρηκα για την εκλογή της στην Προεδρία της παράταξής μας. Την ευχαρίστησα για τον ωραίο αγώνα που κάναμε και την διαβεβαίωσα ότι θα είμαι δίπλα της στην προσπάθεια για να κάνουμε τον ΔΗΣΥ και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου μας.

Όταν μπήκα σε αυτή την μάχη πρόταξα τρία στοιχεία. Ανανέωση, ενότητα, πολιτικό εκσυγχρονισμό του ΔΗΣΥ. Η ανανέωση επιτεύχθηκε και επιτρέψτε μου να πω ότι η υποψηφιότητά μου ήταν ο καταλύτης σε αυτή την εξέλιξη. Η ενότητα είναι επίσης δεδομένη. Ο ΔΗΣΥ βγαίνει πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία καθώς τόσο η Αννίτα, όσο και εγώ, κάναμε μια πολιτισμένη καμπάνια που ένωσε το κόμμα.

Αποφόρτισε εντάσεις και νομίζω ότι κάναμε το πρώτο βήμα για να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες. Απομένει το ζήτημα του εκσυγχρονισμού της παράταξής μας. Τόσο ως προς την λειτουργία της όσο και στον πολιτικό της λόγο. Κάτι που θεωρώ πως είναι αναγκαίο για να γίνει ο ΔΗΣΥ ξανά μεγάλος και δυνατός. Για το σκοπό αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι στο πλευρό της νέας Προέδρου, με σεβασμό στη βάση της παράταξης και οδηγό τις αρχές και τις αξίες που την συγκροτούν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την αναμέτρηση.

Όσους με ψήφισαν σήμερα αλλά και όσους με στήριξαν ακόμη και όταν τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος μας. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου σε όλη την Κύπρο, τους πολλούς εθελοντές της εκστρατείας μου. Θα τους είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Θέλω επίσης σήμερα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, για όλα όσα προσέφερε στην παράταξή μας όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά και για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν δε μειώνουν σε τίποτα τον σεβασμό μου προς εκείνον και σε ότι με αφορά ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τη Ντίνα, την Αθηνά, τους γονείς και τα αδέρφια μας που η αγάπη τους είναι για εμένα λόγος να προσπαθώ κάθε μέρα περισσότερο. Με την εκλογή της νέας Προέδρου, ανοίγει μια νέα εποχή στην ιστορία της παράταξής μας.

Στο χέρι μας είναι να είναι γεμάτη επιτυχίες για το κόμμα μας. Αλλά πάνω από όλα, επωφελής για την πατρίδα μας. Η προσπάθεια όλων μας θα είναι κοινή και σε ό,τι με αφορά υπόσχομαι ότι στον αγώνα για έναν δυνατό και περήφανο ΔΗΣΥ θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα ενότητας από την Αννίτα Δημητρίου – «Νικητής είναι ο ΔΗΣΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημητρίου, ΔΗΣΥ, #45Έγινε,dimitriou, disy, #45egine