Δ. Δημητρίου: «Αυτή είναι η δύναμη του Δημοκρατικού Συναγερμού»

Με σειρά σημαντικών συναντήσεων, μεταξύ αυτών με την Πρόεδρο της Κομισιόν, τον Καγκελάριο της Αυστρίας και τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, ολοκληρώθηκε η παρουσία του προέδρου του ΔΗΣΥ στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, «κοινή συνισταμένη του συνόλου των συναντήσεων του Προέδρου Νεοφύτου, υπήρξε η στήριξη των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού προς επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό».

«Γεγονός που επιβεβαιώθηκε εμφαντικά και με το ψήφισμα που καταθέσαμε, καταδικάζοντας τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια, και το οποίο υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με πλήρη υποστήριξη προς στην πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης», είπε. 

Συμπλήρωσε πως «αυτή είναι η δύναμη του Δημοκρατικού Συναγερμού. H επιρροή και παρουσία στα διεθνή κέντρα εξουσίας και πως, εν μέσω άλλη μιας διεθνούς κρίσης, μπορούμε σφυρηλατώντας τις σχέσεις μας με τους εταίρους μας, να συνεχίσουμε να οδηγούμε τη χώρα μας σε ένα μέλλον ασφάλειας και ευημερίας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα