«Χρυσός» ο Παφίτης Ανδρέας Εύζωνας σε διαγωνισμό στις ΗΠΑ

Ύψιστη τιμή αποτελεί για ένα φωτογράφο από μια μικρή πόλη, όπως η Πάφος, να βραβευτεί στην Αμερική.

Στον πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό του WPPI που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο συμπολίτης μας φωτογράφος Ανδρέας Εύζωνας εξασφάλισε ακόμη δύο διακρίσεις, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Η κορυφή αυτή τη φορά, όπως αναφέρεται , ονομάζεται” Χρυσό Βραβείο”, μαζί με τον τίτλο “Master Photographer” στο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας WPPI που γίνεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Εύζωνας ανέφερε πως ο τίτλος αυτός που πρώτη φορά απονέμεται

σε Κύπριο φωτογράφο τον ικανοποιεί και τον συγκινεί ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία.

“Δουλεύουμε με αγάπη δίνοντας στη δουλειά μας τη δική μας πνοή, δίνοντας ένα κομμάτι του εαυτού μας”, είπε ο κ. Εύζωνας σημειώνοντας πως αυτό “διαφάνηκε , αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους πελάτες και τους φίλους του αλλά και από άλλα πιο έμπειρα μάτια, δίνοντάς του έτσι την ώθηση και το κουράγιο , να γίνει καλύτερος, να στοχεύει στην κορυφή και να κοιτάει ψηλά”.

Ο κ. Εύζωνας ανέφερε πως όταν κάποιος εργάζεται με ήθος και ευσυνειδησία, με όρεξη και πάθος, αγόγγυστα και με επαγγελματισμό έρχεται η στιγμή που αμείβεται για τη δουλειά του και αναγνωρίζεται η αξία του.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η βράβευση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός.

Υπήρξε όμως συνέχισε, η απόδειξη ότι” και κάποιος άλλος είδε αυτό που ήθελες να δείξεις. Ότι αυτό που ήθελες να προβάλεις μέσα από τη δουλειά σου φάνηκε, εκτιμήθηκε και ξεχώρισε”.

Σημειώνεται πως στον διαγωνισμό συμμετείχαν επαγγελματίες φωτογράφοι από όλον τον κόσμο.

Καταλήγοντας ο κ. Εύζωνας ανέφερε πως με μεγάλη συγκίνηση δέχτηκε τον τίτλο αυτό στον ετήσιο διαγωνισμό στο Λας Βέγκας και υποσχέθηκε ότι αυτός θα είναι η αρχή για πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν, χάρη στην ενθάρρυνση και στήριξη του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα