Χριστοφόρου: «Υπήρχε πλάνο δράσης το οποίο δεν ακολούθησαν..»

Φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν το πρωί της Δευτέρας 31/01 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, αναφερόμενος στο περιστατικό επίθεσης που πραγματοποιήθηκε κατά την έξοδο μελών αποστολής της Ομόνοιας από το στάδιο μετά το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Κρατάμε την αναφορά της επίσημης Ομόνοιας για την φιλοξενία και τις ενέργειες που προχωρήσαμε καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της Ομόνοιας. Σαν σύλλογος με 111 χρόνια ιστορίας οφείλουμε να καταδικάζουμε κάθε μορφής βία από όπου και αν προέρχεται. Υπάρχει η αστυνομία για

να κάνει την δουλειά της. Εκπονήθηκε ένα σχέδιο δράσης για το πως θα έφευγε η αποστολή της Ομόνοιας. Κάποια μέλη της αποστολής της Ομόνοιας επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το σχέδιο δράσης παρά τις προτροπές και εκεί συνέβησαν τα θλιβερά. Τα συγκεκριμένα μέλη της αποστολής της Ομόνοιας επέλεξαν να φύγουν μόνοι τους. Η υπόλοιπη αποστολή έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της. Έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα τηρούμενων των καταστάσεων αν και είναι καταδικαστέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστοφόρου, Υπήρχε,christoforou, ypirche