Χριστοφόρου: «Οι ποδοσφαιριστές ποτέ δεν έχασαν το κουράγιο τους»

Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της «Αμμοχώστου», όπως και τις νέες προκλήσεις και τους στόχους που έρχονται στην β’ φάση του φετινού πρωταθλήματος. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

«Δεν σταματήσαμε ποτέ να λέμε τη λέξη πρωτάθλημα, απλά ο προπονητής μας δεν το επαναλαμβάνει. Όταν δεχθεί κάποια ερώτηση καλώς… Στην όλη νοοτροπία ουδέποτε έπαψαν να το πιστεύουν για το στόχο του πρωταθλήματος, βάση της ποιότητας που υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό. Τώρα η ψυχολογία του

κόσμου μεταβάλλεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, είναι φυσιολογικό. Εύκολα ενθουσιαζόμαστε, εύκολα απογοητευόμαστε. Από εδώ και πέρα αρχίζει η β’ φάση για μας. Έχουμε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα είναι δύσκολα και ευκαιρίες για να μειωθούν οι αποστάσεις. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα από το φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές ποτέ δεν έχασαν το κουράγιο τους».

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πρώτη από τις 12 αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ καλύτερα από τότε. Στο διάστημα του ματς του β’ γύρου έχουμε τον καλύτερο απολογισμό, τρέχουμε και οι δύο σερί, είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό κάνει τον αγώνα ενδιαφέρον. Και οι φιλοδοξίες του ΑΠΟΕΛ είναι ίδιες με τις δικές μας και όλο το σκηνικό μας προετοιμάζει για μεγάλο παιχνίδι».

Διαβάστε στο SPORTIME αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα